Blogialustan valinta

Mietin pitkään millä alustalla alan blogia kirjoittamaan ennen Juliaan päätymistä. Valmiit blogipalvelut rajasin pois heti aluksi, vaikka niitä usein muille kysyttäessä suosittelenkin. Wordpress olisi ollut helppo vaihtoehto, ja luultavasti järkevin, mikäli kirjoittaminen on pääasia. Eipä näitä päätöksiä järjellä kuitenkaan aina tule tehtyä.

Pythonia olen viimeaikoina käyttänyt omissa projekteissani ja ajattelin ensin jatkaa samaa linjaa. Ottaa joko Djangon tai Mezzaninen pohjaksi, niiden kanssa kun olen tullut ihan mukavasti toimeen ennenkin. Ne on toisaalta nähty jo. Matalamman tason työkalujen opettelu vie omaa ohjelmointiosaamista eteenpäin. Uuden ohjelmointikielen kanssa puuhaaminen jättää tilaa mielikuvitukselle, kun yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita ei ole vielä ehtinyt kehittyä. Sopii minulle hyvin.

Linkit

comments powered by Disqus
2014-09-16